Az idei vizitúra szezon  elég mostohán bánt velünk. Hol a rossz időjárás, hol a magas víz akadályozta a vízreszállást. De azért becsülettel készültünk, bízva abban, hogy sikerül a tavalyi 4 óra 47 perces eredményünket megjavítani. 

Ismét az általunk kedvelt Pörnyeszi kenuval indultunk. Fantasztikusan ment kis hajónk. Bár szinte súroltuk a kidőlt fákat, hogy minél inkább a sodorvonalon maradhassunk.

Éreztük, hogy jelentősen megjavítjuk a tavalyi eredményünket. Mígnem visszaütött a túlzott kockázatvállalás és 30 km környékén, Csákánydoroszló feletti kanyarban borultunk. Furcsa érzés volt. Erre a maratonra készültünk egész évben és mindaz amiért hajtottunk egy figyelmetlenség miatt elúszott. 15-20 percet vesztettünk, mire újra kezdhettük az evezést. Persze a 4 óra 50 perces családi páros eredmény is szép teljesítmény, de tavaly jobban örültünk a második helyezésnek.

Idén finom volt a gulyás és a sütemények is.

Jó volt régi ismerősökkel találkozni. De vajon miért nem találkoztunk Lékai Gyulával? Pedig vártuk szombat reggel mikor kopogtat sátrunk falán a beígért pálinkát kínálva.  

Mi biztos, hogy 2011-ben is ott leszünk.

Gálati

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://turakenu.blog.hu/api/trackback/id/tr582294137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nobiai804 2010.09.15. 12:04:19

T. Gálati , Emő
Gyulának sajnos váratlanul előadást kellett tartania a RM idején.Engem kért meg, hogy üdvözöljelek Titeket és kérjek elnézést távolmaradása miatt. Sajnos nem tudtalak beazonosítani Benneteket, mindenkitől meg nem akartam nevében elnézést kérni....Tudom, nem vigasz, de mások is borultak :-)) Tisztelettel:Mézes Pál

Pelikán József 2010.10.11. 15:39:11

„De vajon miért nem találkoztunk Lékai Gyulával?”

Idézet a blokk - otokról. Tessék engem rehabilitálni! Nem szép, hogy minden elvtárs engem bírál! Ott voltam Kustánszegen. Olyan rossz volt az a pálinka?

Tisztelettel az ajkai katasztrófa felelőse:

Pelikán József, gátőr
süti beállítások módosítása